HTML

Birdland

Politológia, közgazdaságtan, história, művelődéstörténet

Friss topikok

  • Helga Beauty Salon.: "A dzsentri és a proli mindig más pénzéből él." (Nádas Péter) Szent igaz, kár hogy Nádas a saját ... (2019.01.02. 15:30) A neofarok prolidiktatúra
  • lobster thermidor: A második gondolat urban legendnek jelzett zárójeles részéhez annyit fűznék hozzá, hogy a mese szí... (2012.06.02. 07:52) A falusi focista fél

2019.10.11. 10:01 LINOLEA

Szégyen

Kurdisztán zászlaja

  1. Azt tudjátok-e, hogy a kurdok zászlója ugyanolyan színű, mint a miénk: piros-fehér zöld?
  2. És azt, hogy Észak-Szíriában olyan társadalmi-politikai modellt hoztak létre a hírek szerint, ami (talán az egyetlen) kiutat jelentheti, jelenthette volna a jelen polarizált kapitalizmusának igazságtalanságaiból (szövetkezeti alapú gazdálkodás, közvetlen demokratikus kontroll és nők dominálta politika). Jászberényi szövegéből idézek: a védelmi erők célja „demokratikus, környezettudatos erők létrehozása, nemek közötti egyenlőséggel… megvédeni és támogatni az erkölcsi és politikai civilizációt vallási, nyelvi, etnikai, nemi politikai megkülönbözetés nélkül.”
  3. És, hogy ők ontották vérüket az ISIS elleni harcban és sikeresen verték szét őket, élükön a női milíciákkal.
  4. Na, ezt dobtuk oda azért, hogy a szent család és egy csomó fehérmájú hasonszőrű tovább seftelhessen mindenféle török
  5. Hogy amikor ugyanígy hátba szúrtuk és elárultuk a jugókat ’41 tavaszán, akkor Teleki Pál miniszterelnök azt írta búcsúlevelében, hogy „Szószegők lettünk… a nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét. A gazemberek oldalára álltunk… Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet…” – majd főbe lőtte magát.
  6. Hogy mit kéne tennie most a miniszterelnök úrnak, ha ahelyett, hogy eljátszaná a keresztény szabadság lelkes zászlóvivőjének hazug szerepét, tisztára akarná mosni a nevét. mint Teleki?

Szólj hozzá!

Címkék: öngyilkosság kurdok


A bejegyzés trackback címe:

https://birdland.blog.hu/api/trackback/id/tr2015216106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása